De ce sa cumperi loturi de casa langa Bucuresti?

Urmatorul pas dupa ce ai vazut cum e viata la apartament si ai si ceva bani pusi deoparte este construirea unei case pe pamant. O casa este deja o necesitatea daca si familia a devenit mai numeroasa, daca nevoia de spatiu este una stringenta si daca viata la bloc nu mai e asa de buna. O casa intr-o zona linistita inseamna si o viata fara griji, la casa poti face tot ce doresti fara sa te temi de vecini moracanosi si de petreceri pana in zori. Insa pana sa ajungi sa vezi casa ai nevoie de loturi de casa, adica acele zone delimitate unde se poate construi o casa asa cum iti doresti.

Amplasare in zone accesibile cu toate utilitatile incluse

Loturile sunt amplasate de obicei in afara oraselor, de pilda in afara Bucurestiului, au toate utilitatile necesare, de la gaze la apa si curent electric, fose septice, in vecinatate ai cam tot ce iti trebuie pentru viata de zi cu zi, pentru relaxare si distractie.

De ce ai cumpara loturi de casa langa Bucuresti?

Raspunsul la intrebare este simplu. Loturile de casa au preturi bune, sunt in zone in care ai foarte mult spatiu pentru recreere, ai si paduri, ai locuri special amenajate pentru petrecerea timpului liber. Firmele care vand loturi in afara Bucurestiului, cum e de exemplu casatei, se ocupa de tot ce tine de autorizatii, ofera asistenta pentru documentatii complete si pentru realizarea cat mai rapida a actelor aditionale.

Preturile loturilor sunt accesibile, sunt inca destule loturi care isi asteapta cumparatorii. Firmele care se ocupa de vanzarea loturilor au echipe de specialisti pregatite sa ajute orice client cu cele mai bune sfaturi si idei pentru a avea la final o casa construita pe cel mai bun teren posibil.

Terenurile de la marginea Bucurestiului sunt perfecte pentru orice tip de case, fiecare lot e delimitat si e pregatit pentru inceperea imediata a constructiei, toate utilitatile sunt functionale si se adauga si altele noi pe masura ce lucrarile din zona avanseaza.

Proiectarea constructiei este asigurata de firmele care vand loturi, oferind si reduceri pentru cei care cumpara loturile vandute, in vreme ce tot procesul de constructie este inregistrat si monitorizat video in asa fel incat clientul sa stie mereu etapa in care se afla constructia aflata pe lotul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *